Ga naar Homepagina

Kapper Ede

Kapper gevestigd te Ede

Kapper Ede

Bent u op zoek naar een kapper in Ede? In onze salon bent u van harte welkom. Wij behandelen zowel dames als heren en knippen volgens de laatste trends. Wij zijn niet zomaar een kapper, want ook voor een uitgebreid advies voor uw haar, bent u bij ons aan het goede adres. Wellicht is uw haar beschadigd of wilt u graag uw haar voorzien van een kleur, onze professionele hairstylisten staan voor u klaar. Wij adviseren u graag in alle rust over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Neem contact op met Elle, uw gastvrouw.

Zie ook: Kapsalon Ede en Nieuw kapsel Ede Bekijk alle mogelijkheden >

Historie kappers Ede

De huidige kappers in Ede hebben een rijke historie in de wereld. Het kappersberoep is namelijk één van de oudste beroepen ter wereld. Alhoewel wij een kapper zijn voor zowel dames als heren, werd er vroeger duidelijk onderscheid in gemaakt. De herenkapper werd een barbier genoemd. De naam stamt af van het Latijnse woord ‘Barba’, wat baard betekent. Deze kapper richtte zich naast het hoofdhaar ook op het knippen en stijlen van de baard en de snor. In de steentijd knipten ze met vlijmscherpe stenen en in de tijd van de Grieken en de Romeinen nog met bronzen messen. Dit heeft langzamerhand plaats gemaakt voor de huidige kappersscharen en -messen.

Zie ook: Kapsalon Ede en Nieuw kapsel Ede Bekijk alle mogelijkheden >

Veelzijdige kapper in Ede

Wij zijn een veelzijdige kapper in Ede. Naast het knippen van het haar bieden wij nog vele andere faciliteiten aan. In onze kapsalon te Ede kunt u namelijk ook terecht voor:

  • Het kleuren van uw haar
  • Advies en inspiratie voor make-up
  • Kleine behandelingen als: harsen, epileren, masker, vitamine ampul en make-up
  • Nagelbehandeling met Shellac
  • Keratine behandeling
  • Hair extensions
  • Haarwerken, haaraanvullingen en pruiken

Zoals u ziet beschikken wij over een gevarieerd aanbod. Maak een afspraak door te bellen naar 0318 668746 of een e-mail te sturen naar info@haar2.nl. Of kom gerust eens langs in onze kapsalon aan de Bellestein 17-19.

Maak een afspraak
Los s.v.p. onderstaande som op

Bel ons

0318 668746

Kom gerust eens langs

Maak een afspraak
Los s.v.p. onderstaande som op

Bel ons

0318 668746

Kom gerust eens langs