Ga naar Homepagina

Kapsalon Ede

Kapsalon in de stad Ede

Kapsalon Ede

Bent u op zoek naar een kapsalon in Ede? Bij onze kapsalon HAAR2 staan onze vakkundige en professionele kappers voor u klaar. Wij zijn een moderne en veelzijdige kapper waar u met een gerust hart heen kunt gaan. Vanwege onze ruime ervaring knippen wij kapsels in vele verschillende modellen. Door het volgen van de laatste trends kunnen wij u altijd voorzien van een hippe coupe. Echter ook voor een klassiek kapsel of juist iets heel anders. U geeft aan wat u wil, wij regelen het. Maak vandaag nog een afspraak bij onze kapsalon in Ede.

Zie ook: Nieuw kapsel Ede en Pruiken echt haar Ede Bekijk alle mogelijkheden >

Kapsels door kapsalons door de jaren heen

Onze kapsalon te Ede heeft in haar bestaansjaren al vele soorten kapsels geknipt. Maar de geschiedenis van de haarmode gaat veel verder terug. In de jaren ’50 was het Elvis Presley kapsel populair: aan de zijkanten het haar strak naar achteren en aan de voorkant een hoge kuif. Bij de vrouwen het Marilyn Monroe-kapsel: krullend en golfend haar. Jaren ’60: Vrouwen toupeerden het haar en staken het op. Mannen lieten zich inspireren door The Beatles: Het haar hing over de oren en in het gezicht. Jaren ’70: de hippiestijl Jaren ’80: groot, groter grootst, mannen en vrouwen wilden zoveel mogelijk haar. Sinds de jaren ’90 is de ‘eigen stijl’ in. Er zijn vele verschillende soorten kapsels.

Zie ook: Nieuw kapsel Ede en Pruiken echt haar Ede Bekijk alle mogelijkheden >

Een nieuw kapsel bij HAAR2: kapsalon in Ede

In onze kapsalon in Ede geven wij u graag advies. Wellicht vind u het lastig om een keuze te maken voor een nieuwe coupe, of wilt u gewoon iets anders. Dan kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden, rekening houdend met uw haarstructuur en gezichtsvorm. Er zijn namelijk zes gezichtsvormen waar ieder een ander kapsel bij past. Ook is het belangrijk om te letten op de haarstructuur, want bij stijl haar past weer een heel ander kapsel dan bij slag of krullen. Voor het juiste advies gaat u naar HAAR2. Maak nu een afspraak, bel (0318-668746) of stuur een e-mail naar info@haar2.nl.

Maak een afspraak
Los s.v.p. onderstaande som op

Bel ons

0318 668746

Kom gerust eens langs

Maak een afspraak
Los s.v.p. onderstaande som op

Bel ons

0318 668746

Kom gerust eens langs